15 tipos de merlos en Missouri (con imaxes)

Harry Flores 09-08-2023
Harry Flores

Ver tamén: 26 tipos de patos en Wisconsin (con imaxes)

Podes atopar merlos en todo o mundo e, sen dúbida, son frecuentes en moitas áreas de América do Norte. Estados do medio oeste como Missouri, Illinois, Ohio e Indiana teñen decenas de especies de merlos diferentes que voan polas rexións en calquera época do ano, pero especialmente nos meses de primavera e verán. Durante estes meses, as temperaturas son máis cálidas e a comida é máis frecuente. Pero que tipos de merlos se atopan máis comúnmente en Missouri? Imos discutir.

Os 15 tipos de merlos en Missouri

1. Coviña do prado oriental

Crédito da imaxe: Gualberto Becerra, Shutterstock

Nome científico: Sturnella magna
Peso: 3,3-5,2 oz

As alondras do leste adoitan agruparse con merlos, aínda que as súas plumas teñen un aspecto máis gris con negro. puntos por todas partes. Estas aves teñen grandes barrigas amarelas redondas e unha faixa de plumas amarelas na gorxa. Aínda que moitos deles migrarán ao inverno cara ao sur, moitos permanecerán na zona de Missouri ou nos estados próximos se teñen suficiente alimento.

Estes fermosos paxaros cantores están agora na lista en perigo de extinción e adoitan atoparse en o chan en grandes grupos buscando sementes e insectos, incluíndo saltóns, verdadeiros bichos, grilos e escaravellos. Prefiren pasar o rato en campos abertos ouminibandeiras).

Como moitos outros merlos, estas aves de tamaño mediano permanecerán en Missouri durante os meses máis cálidos do verán e da primavera e emigrarán cara ao sur a finais de setembro. As plumas das femias dos merlos son un pouco máis apagadas que as dos machos e teñen raias de cor marrón.

Estas aves tamén se poden atopar no norte de Canadá e noutros estados do medio oeste. Son ben coñecidos por defender agresivamente os seus territorios durante a época de apareamento e construír os seus niños (que consisten en follas húmidas e barro) con bastante rapidez en áreas de prados e campos húmidos.

14. Oriole de Baltimore

Crédito da imaxe: Jay Gao, Shutterstock

Nome científico: Icterus galbula
Peso: 1,0-1,3 oz

O Oriole de Baltimore é no lado máis pequeno, pero ten unha gran barriga redonda e patas curtas e delgadas. Os machos adultos teñen plumas de cor laranxa e negras brillantes, con ás brancas no lombo. As femias son amareladas por debaixo e sobre as súas cabezas, con marrón grisáceo nas ás.

Estas aves son áxiles, cazadoras, e atópanse con frecuencia en xardíns, parques estatais e reservas forestais locais. Encántalles masticar insectos como grilos, Beatles e eirugas, pero tamén comerán caracois e arañas.

Os Orioles de Baltimore adoitan migrar a Florida, o Caribe e Centroamérica no inverno.saír desde finais de xullo ata principios de setembro. Teñen unha canción parecido a unha frauta que se pode escoitar a varios centos de metros de distancia.

15. Cowbird de cabeza marrón

Crédito da imaxe: milesmoody, Pixabay

Nome científico: Molothrus ater
Peso: 1,2-1,9 oz

O vaqueiro de cabeza marrón destaca pola súa distintiva cabeza marrón, que case parece unha capucha enriba de as súas plumas grises escuras que predominan no peito, nas costas e no ventre. Os machos destas aves de barriga redonda teñen o corpo negro coa cabeza e a cola marróns.

As femias son máis pequenas e de cor marrón grisácea con lixeiras estrías no lombo. É posible que non vexa estas aves con tanta frecuencia en Missouri, pero pode atrapalas durante os meses de primavera e verán e nos estados próximos. Tamén son populares nas costas do Pacífico e tenden a migrar no inverno.

Cando estás en Missouri, podes atopalos en prados e campos abertos, pero raramente se atopan en zonas boscosas. Estas aves fornidas prefiren permanecer preto do chan preto dos animais de pastoreo onde poden arrebatar a comida furtivamente. Tamén comen insectos, herbas daniñas e varias sementes.

Envolver as cousas

Como podes ver, hai numerosas aves negras que podes atopar todas en todo o estado de Missouri. Podes ver estes paxaros habitualmente nos meses de primavera e verán, como moitos o faránmigrar ao sur para o inverno. E se buscas atraelos ao teu xardín traseiro, un simple comedor aberto con sementes de xirasol, millo branco descascarado e cacahuetes descascarados adoitan facer o truco. É importante ter en conta a especie do paxaro, xa que algunhas das aves desta lista poden ser un pouco molestas.

Consulte tamén: 15 tipos comúns de gorrións en Missouri (con Imaxes)

Imaxe destacada Crédito: Danita Delimont, Shutterstock

prados que buscan alimento, pero normalmente constrúen o seu niño en cavidades de árbores e teitos que están moi por riba do chan e feitos de herba e plumas.

2. Oriole de Bullock

Crédito da imaxe: PublicDomainImages, Pixabay

Nome científico: Icterus bullockii
Peso: 1,0-1,5 oz

Os Orioles de Bullock son un espectáculo para ver. Teñen principalmente plumas de cor laranxa brillante, con plumas brancas e negras no lombo. As femias máis novas tenden a ter un aspecto lixeiramente agrisado con colas amarelas e plumas grises na cabeza e no peito.

Estas aves atópanse habitualmente en estados como Missouri e outros territorios do medio oeste, pero tamén se poden ver nos estados do sur e mesmo nos estados do sur. en México. Aos Orioles de Bullock encántalles aniñar en parques e bosques abertos buscando froitas, néctar e insectos e podes atraelos. Os sons de Oriole de Bullock son unha serie de asubíos e cheeps que duran uns segundos no teu xardín con marmelada, auga azucre e froitas.

3. Merlo de cabeza amarela

Imaxe. crédito: Don Mammoser, Shutterstock

Nome científico: Xanthocephalus xanthocephalus
Peso: 1,5-3,7 oz

É posible que non atopes estas aves con tanta frecuencia como outros merlos en Missouri, pero adoitan estar en cada estación. Estesos paxaros de tamaño mediano teñen por toda a cabeza e o pescozo unhas rechamantes plumas amarelas e cando os machos abren as ás pódense ver as plumas brancas nos seus fondos.

Os merlos de cabeza amarela son comúns en zonas húmidas baixas e prados que ter moita comida dispoñible. Son propensos a comer insectos, así como sementes e grans nos meses de inverno. Ademais de estados do medio oeste como Missouri, tamén podes atopar estas aves e estados do suroeste como Arizona e México.

4. Orchard Oriole

Crédito da imaxe: JeffCaverly, Shutterstock

Nome científico: Icterus spurius
Peso: 0,5-1,2 oz

Os oriole da horta non se ven tan comúnmente en Missouri como moitas outras aves, pero poden ser atopados durante a súa época de cría. Tamén podes ver estas aves e estados próximos como Illinois e Ohio ata que migraron ao sur a zonas como América Central e México durante o inverno.

Son aves pequenas e as femias son xeralmente de cor amarela verdosa, máis pálidas. debaixo, e máis escuro nas súas costas. Os machos teñen o lombo, a cabeza e o envés avermellado. Os oriole da horta prefiren pasar o rato en áreas de bosque aberto.

Adoitan atoparse arredor de arbustos abertos, ao longo das ribeiras dos ríos e en granxas e xardíns. Os oriole prefiren merendar principalmente insectos, incluíndo eirugas eescaravellos e arañas. Tamén gozan do néctar de flores e froitas, incluíndo amoras e chokeberries.

5. Merlo de cervexa

Crédito da imaxe: 2009fotofriends, Shutterstock

Nome científico: Euphagus cyanocephalus
Peso: 1,6 -3,2 oz

Aquí hai outra ave negra de tamaño mediano que é común en Missouri. Teñen cabezas delgadas de cor roxa e plumas negras brillantes. E á luz do sol, as súas plumas aparecen iridiscentes e mesmo tons de verde e marrón. Atópanse non só en Missouri senón no norte de Canadá, así como nos estados do leste.

Estes paxaros adoitan observarse ao longo das costas e en zonas boscosas que se esconden nas cavidades das árbores, aínda que tamén podes observalas en parques estatais. xardíns e outras áreas onde poden atopar insectos, sementes e grans. Son propensos a quedar nun só lugar, se a comida é suficiente, pero poden migrar cara ao sur no inverno.

6. Merlo ferruxeo

Crédito da imaxe: Pxhere

Nome científico: Euphagus carolinus
Peso: 1,7-2,8 oz

Estas aves negras case se parecen a pequenos corvos coas súas plumas totalmente negras, cabezas redondas e corpos longos. . Teñen plumas negras que, dependendo da forma en que os golpee o sol, poden parecer azuis, marróns, violetas etons grises.

De feito, as femias son máis pardas agrisadas que negras. Son comúns nos estados do medio oeste, incluíndo Missouri, Illinois e Ohio. Adoitan permanecer nos meses máis cálidos do verán e da primavera e tenden a migrar a finais de setembro ou principios de outubro.

Os merlos oxidados pódense atopar en rexións húmidas do estado, incluíndo pantanos e turbeiras. Tamén se poden atopar en zonas boscosas que aniñan en árbores ou arbustos ou preto da auga. Como moitos outros merlos, estas aves son omnívoras e aliméntanse de insectos, froitas e noces.

Crédito da imaxe: jasonjdking, Pixabay

Nome científico: Dolichonyx oryzivorus
Peso: 1,1-2,2 oz

Os bobolinks destacan doutras especies de merlos debido á gran mancha branca-amarelada de plumas na parte posterior da súa cabeza. Teñen o lombo branco e o ventre negro e as patas longas. As femias teñen a pel marrón escura e os ollos escuros con raias na coroa.

Adoitan verse nos estados do leste e do medio oeste durante as estacións de migración (de setembro a abril). Estas fermosas aves adoitan atoparse en prados abertos na época de reprodución. Despois da cría, adoitan atoparse nas zonas costeiras ou nas marismas.

Pódese atopar pousadas enriba dos arbustos buscando pequenas sementes ou insectos como saltóns, eirugas ouformigas para alimentar as súas crías. Estas aves adoitan usar as cavidades das árbores para construír os seus niños, pero tamén podes atopar moitos dos seus niños no chan sorprendentemente. Encántalles pasar o rato en campos de herba e prados onde os froitos silvestres e os insectos aleatorios andan libres.

8. Western Meadowlark

Crédito da imaxe: Kerry Hargrove, Shutterstock

Nome científico: Sturnella neglecta
Peso: 3,0-4,0 oz

As alondras do occidente son aves pequenas que son máis multicolores que negras, a diferenza de moitas das aves de esta lista. A maioría das súas plumas teñen un tinte marrón grisáceo con manchas negras. Non obstante, teñen unha barriga amarela brillante que colga sobre as súas patas delgadas e curtas.

Estas aves son as aves do estado en seis estados diferentes. Son máis comúnmente vistos nas zonas do sur do estado e pódense escoitar en todos os parques e pradeiras abertas debido ás súas melodiosas cancións. Estas aves prefiren un clima máis cálido e normalmente migrarán durante os meses de inverno. Normalmente podes atopalos en grandes grupos buscando comida xuntos buscando sementes e insectos.

9. Oriole de Scott

Crédito da imaxe: AZ Outdoor Photography, Shutterstock

Nome científico: Icterus parisorum
Peso: 1,0-1,5 oz

Os Orioles de Scott sonmerlos de tamaño mediano a maior que teñen unha interesante combinación de plumas. As súas barrigas son amarelas, as súas plumas do peito e das costas son negras e as súas cabezas tamén son negras. Non obstante, teñen plumas de cola amarelas que teñen as puntas negras.

Definitivamente recoñecerás estas aves ao instante se as ves polas zonas rurais de Missouri. Son orixinarios dos Estados Unidos e do norte de México, onde normalmente se reproducirán antes de ir cara ao sur durante os meses máis fríos do ano.

Ver tamén: Microscopio electrónico e luz: cal é a diferenza? (Con imaxes)

Tamén podes atopalos en partes do sur de California e mesmo de Arizona. Os Orioles de Scott pódense atopar en ladeiras altas en rexións herbosas, onde se alimentan de froitas e pequenos insectos, incluíndo bolboretas, eirugas e escaravellos.

10. Grackle de rabo grande

Imaxe Crédito: RBCKPICTURES, Pixabay

Nome científico: Quiscalus mexicanus
Peso: 3,5-6,8 oz

Os grackles de rabo grande tamén se poden confundir con corvos se non era polas súas longas colas negras, o que explica o seu nome. Estas aves son altas e delgadas e teñen unhas fermosas colas negras cónicas que se estenden dende as costas entre 3 e 4 polgadas.

Os machos teñen plumas iridiscentes e ollos amarelas penetrantes. As femias tamén son de patas longas, esveltas e teñen os ollos amarelos. Os grackles de rabo grande atópanse no medio oeste, o oeste e en moitas cidadesáreas.

Estas fermosas aves comen grans, sementes e froitos, xunto con insectos e outros animais como abellas e arañas. Ás veces tamén comerán ovos e crías, así como pequenos lagartos e mamíferos. Prefiren construír niños no alto das árbores, feitos de malas herbas, herba e pólas pequenas.

11. Estorniño europeo

Crédito da imaxe: arjma, Shutterstock

Nome científico: Sturnus vulgaris
Peso: 2,0-3,3 oz

Tamén coñecida como "estorniño común", esta ave é moi iridiscente con plumas negras que parecen ter polca. manchas en forma de puntos por todo o corpo e aparecen verdes, azuis, grises e morados. É un paxaro de tamaño mediano que ten un corpo redondo e fornido. É posible que non se vexan en Missouri con tanta frecuencia como outras aves, e tamén se poden atopar en áreas de Canadá e Alaska. Debido ao seu comportamento agresivo e ás grandes preferencias de rabaños, a miúdo considérase que son unha molestia.

Pódense ver voando sobre os campos ou pousándose enriba das árbores en grandes grupos mirando a zona en busca de comida. Estes estorninos de tamaño mediano comerán todo tipo de insectos, incluíndo miñocas, escaravellos, eirugas, miñocas e arañas. Tamén gozan de froitas como amoras, cereixas, acivros e amoras silvestres.

12. Common Grackle

Crédito da imaxe: Steve Byland,Shutterstock

Nome científico: Quiscalus quiscula
Peso: 2,5-5,3 oz

O Grackle común é outro paxaro negro moi iridiscente que case brilla coa luz solar. As súas plumas iridiscentes manchadas fan que os seus corpos parezan sombras brillantes. Teñen colas longas e son algo máis altas que o merlo medio.

As plumas dos machos son un pouco máis brillantes que as das femias, aínda que ambas as dúas teñen aproximadamente o mesmo tamaño. Sábese que estas aves se alimentan en grandes grupos polo medio oeste, os estados do sur e partes de Canadá.

Estes grackles tamén son comúns en Illinois e Ohio e considéranse unha especie ameazada debido ao seu número en diminución. O seu hábitat inclúe bosques e parques abertos, así como campos e pantanos húmidos. Son coñecidos por masticar cultivos como millo e grans, e tamén van peneirar o lixo.

13. Merlo de ás vermellas

Crédito da imaxe: Howard Walsh, Pixabay

Nome científico: Agelaius Phoeniceus
Peso: 1,0-2,8 oz

O merlo de ás vermellas é coñecido polas súas fermosas plumas nas costas. Estes merlos son negros por todas partes, a excepción das súas plumas traseiras que teñen manchas amarelas e laranxas avermelladas (que case parecen

Harry Flores

Harry Flores é un recoñecido escritor e apaixonado observador de aves que pasou innumerables horas explorando o mundo da óptica e a observación de aves. Crecendo nos arredores dunha pequena cidade do noroeste do Pacífico, Harry desenvolveu unha profunda fascinación polo mundo natural, e esta fascinación só se fixo máis intensa a medida que comezou a explorar o aire libre por conta propia.Despois de completar a súa educación, Harry comezou a traballar para unha organización de conservación da vida salvaxe, que lle deu a oportunidade de viaxar por todas partes a algúns dos lugares máis remotos e exóticos do planeta para estudar e documentar diferentes especies de aves. Foi durante estas viaxes cando descubriu a arte e a ciencia da óptica, e enseguida quedou enganchado.Desde entón, Harry pasou anos estudando e probando varios equipos ópticos, incluídos prismáticos, miras e cámaras, para axudar a outros observadores de aves a sacar o máximo proveito das súas experiencias. O seu blog, dedicado a todo o relacionado coa óptica e a observación de aves, é un tesouro de información que atrae a lectores de todo o mundo que buscan saber máis sobre estes fascinantes temas.Grazas aos seus amplos coñecementos e experiencia, Harry converteuse nunha voz respectada na comunidade de óptica e observación de aves, e os seus consellos e recomendacións son moi solicitados tanto por principiantes como por experimentados. Cando non está escribindo nin observando paxaros, normalmente pódese atopar a Harryretocar o seu equipamento ou pasar tempo coa súa familia e as súas mascotas na casa.