10 soorten merels in Pennsylvania (met foto's)

Harry Flores 31-05-2023
Harry Flores

Als je in Pennsylvania woont, is er aan vogels geen gebrek. Zwarte vogels zijn vaak plagen die kleinere vogels verjagen, maar zolang je niet weet waar je mee te maken hebt, kun je er niet veel aan doen.

Of u nu probeert een zwarte vogel in Pennsylvania aan te trekken, af te schrikken, of gewoon te identificeren, wij vertellen u hier alles wat u moet weten.

De 10 soorten merels in Pennsylvania

1. Europese Spreeuw

Image Credit: arjma, Shutterstock

Wetenschappelijke naam: Sturnus vulgaris
Bevolking: 200 miljoen
Lengte: 7,9 tot 9,1 inch
Spanwijdte: 12,2 tot 15,8 inch
Gewicht: 1,1 tot 2,7 ons.

De Europese spreeuw is een invasieve soort in de Verenigde Staten, en hun aantal is sterk toegenomen door een gebrek aan natuurlijke vijanden. Ze leven overal in de Verenigde Staten, ook in Pennsylvania, en vandaag de dag zijn er ongeveer 200 miljoen van deze vogels in het land.

Ze zijn groter dan de meeste tuinvogels, reizen in zwermen en kunnen binnen een dag de voeders in de achtertuin leegzuigen. De meeste mensen beschouwen ze als een plaag omdat ze ook kleinere concurrenten proberen te verjagen.

2. Roodvleugelige merel

Image Credit: stephmcblack, Pixabay

Wetenschappelijke naam: Agelaius phoeniceus
Bevolking: 210 miljoen
Lengte: 6,7 tot 9,1 inch
Spanwijdte: 12,2 tot 15,8 inch
Gewicht: 1,1 tot 2,7 ons.

Een veel voorkomende zwarte vogel die je in Pennsylvania kunt vinden is de roodvleugelige merel. Met een populatie van meer dan 210 miljoen zijn ze overal. Je kunt ze onderscheiden van andere zwarte vogels door te kijken naar een kenmerkende rode vlek tussen elk van hun vleugels en hun lichaam.

Ze wonen het hele jaar door in Pennsylvania, dus je kunt deze vogels ongeacht het seizoen zien.

3. Grackle

Image Credit: Steve Byland, Shutterstock

Wetenschappelijke naam: Quiscalus quiscula
Bevolking: 67 miljoen
Lengte: 11 tot 13,4 inch
Spanwijdte: 14,2 tot 18,1 inch
Gewicht: 2,6 tot 5 ons

De gewone spreeuw is niet zo talrijk als de Europese spreeuw of de roodvleugel merel, maar met een populatie van bijna 67 miljoen zijn ze nog steeds talrijk. Hun kop heeft meer een blauwachtige tint, maar als je die combineert met hun zwarte en paarse veren over de rest van hun lichaam, zien ze er behoorlijk donker uit.

Het is een grote vogel die kleinere vogels uit tuinen verjaagt, dus de meeste mensen beschouwen de grackle als een plaag.

4. Bruinkopkoevogel

Afbeelding: Bernell, Pixabay

Wetenschappelijke naam: Molothrus ater
Bevolking: 56 miljoen
Lengte: 6,3 tot 7,9 inch
Spanwijdte: 12,6 tot 15 inch
Gewicht: 1,3 tot 1,6 ons.

Vrouwtjes hebben een opvallende bruine kleur, maar mannetjes zijn meestal donkerder van kleur. Ze zijn het hele jaar door aanwezig in Pennsylvania.

Ze hebben een gedrongen lichaam met een korte snavel. Ze zijn iets zeldzamer dan de eerder genoemde vogels, maar met 56 miljoen vogels zijn ze er nog steeds meer dan genoeg.

5. Baltimore Oriole

Image Credit: Jay Gao, Shutterstock

Wetenschappelijke naam: Icterus galbula
Bevolking: 6 miljoen
Lengte: 6,7 tot 7,5 inch
Spanwijdte: 9,1 tot 11,8 inch
Gewicht: 1,1 tot 1,4 ons.

Met een populatie van slechts 6 miljoen is de Baltimore oriole niet zo talrijk als de andere vogels op deze lijst. Bovendien zijn het slechts seizoensgebonden bezoekers in Pennsylvania. Ze komen in de zomermaanden naar Pennsylvania om te broeden, maar als het weer afkoelt, trekken ze naar het zuiden voor warmere oorden.

6. Orchard Orchole

Image Credit: Danita Delimont, Shutterstock

Wetenschappelijke naam: Icterus spurius
Bevolking: 12 miljoen
Lengte: 5,9 tot 7,1 inch
Spanwijdte: 9,8 inch
Gewicht: 0,6 tot 1 ons

Net als de Baltimore oriole komt de orchard oriole alleen tijdens de warmere zomermaanden naar Pennsylvania om te broeden. Pennsylvania ligt aan de bovenkant van hun verspreidingsgebied, en als het winter wordt, reizen ze af naar het zuiden van Mexico en het noorden van Zuid-Amerika.

Het aantal Baltimore orioles is ongeveer twee tegen één, waardoor zij het meest waarschijnlijk zijn dat je ze in Pennsylvania zult zien.

7. Oostelijke veldleeuwerik

Image Credit: Gualberto Becerra, Shutterstock

Wetenschappelijke naam: Sturnella magna
Bevolking: 37 miljoen
Lengte: 7,5 tot 10,2 inch
Spanwijdte: 13,8 tot 15,8 inch
Gewicht: 3,2 tot 5,3 ons.

De oostelijke veldleeuwerik heeft dan wel gele en bruine veren, maar wist u dat hij deel uitmaakt van de merelfamilie? Hij staat op deze lijst vanwege zijn classificatie, niet vanwege de zwarte vlekken op zijn lichaam.

Ze verblijven het hele jaar door in het grootste deel van de staat, maar hun aantal neemt elk jaar af.

8. Rusty Blackbird

Afbeelding: Pxhere

Wetenschappelijke naam: Euphagus carolinus
Bevolking: 5 miljoen
Lengte: 8,3 tot 9,8 inch
Spanwijdte: 14,6 inch
Gewicht: 1,7 tot 2,8 ons.

In het grootste deel van Pennsylvania is de roestige merel een trekvogel, maar als je in het rechterdeel van de staat bent, kunnen ze zich daar vestigen voor de wintermaanden. Hun huidige populatie bedraagt echter maar ongeveer 5 miljoen vogels, dus zo talrijk zijn ze niet.

Ze zijn meestal zwart, maar je kunt overal roestbruine vlekken zien, en zo hebben ze hun naam gekregen.

Image Credit: jasonjdking, Pixabay

Wetenschappelijke naam: Dolichonyx oryzivorus
Bevolking: 11 miljoen
Lengte: 5,9 tot 8,3 inch
Spanwijdte: 10,6 inch
Gewicht: 1 tot 2 ons

De Bobolink is een vogel die zich in Pennsylvania vestigt voor het broedseizoen voordat hij naar het verre zuiden trekt voor het niet-broedseizoen. Ze gaan helemaal naar het midden van Zuid-Amerika.

Ze zijn meestal zwart, met plukjes geel op hun achterhoofd en sporadisch witte veren. Er zijn nog maar ongeveer 11 miljoen van deze vogels over, maar de volgende keer dat u er een ziet, denk dan aan de enorme afstanden die ze hebben afgelegd om uw tuin te bereiken!

10. Amerikaanse kraai

Afbeelding: JackBulmer, Pixabay

Wetenschappelijke naam: Corvus brachyrhynchos
Bevolking: 31 miljoen
Lengte: 15,8 tot 20,9 inch
Spanwijdte: 33,5 tot 39,4 inch
Gewicht: 11,2 tot 21,9 ons.

De Amerikaanse kraai is het hele jaar door aanwezig in de hele continentale Verenigde Staten. Deze vogels gedijen goed in door mensen gemaakte omstandigheden, dus de kans is het grootst dat je ze ziet in steden als Pittsburgh of Philadelphia in Pennsylvania. Maar alle gebieden met hoge concentraties mensen trekken zeker de Amerikaanse kraai aan.

Ze zijn ook verreweg de grootste zwarte vogel op deze lijst, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn als je in een van deze omgevingen bent.

Laatste gedachten

Als je in Pennsylvania zwarte vogels ziet, ben je niet de enige, en hopelijk heb je nu een beter idee van wat je ziet. Er zijn veel varianten, maar de meest voorkomende zijn beslist de roodvleugelige merel, de Europese spreeuw en de gewone spreeuw.

Nu, kijk uit en kijk of je de volgende zwarte vogel die je ziet niet kunt identificeren!

Uitgelichte afbeelding: Andrei Prodan, Pixabay

Harry Flores

Harry Flores is een gerenommeerd schrijver en gepassioneerd vogelaar die talloze uren heeft besteed aan het verkennen van de wereld van optica en vogelspotten. Harry groeide op aan de rand van een klein stadje in de Pacific Northwest en ontwikkelde een diepe fascinatie voor de natuurlijke wereld, en deze fascinatie werd alleen maar intenser toen hij het buitenleven in zijn eentje begon te verkennen.Na het voltooien van zijn opleiding begon Harry te werken voor een natuurbeschermingsorganisatie, die hem de kans gaf om heinde en verre te reizen naar enkele van de meest afgelegen en exotische locaties op aarde om verschillende vogelsoorten te bestuderen en te documenteren. Tijdens deze reizen ontdekte hij de kunst en wetenschap van optica, en hij was meteen verkocht.Sindsdien heeft Harry jarenlang verschillende optische apparatuur bestudeerd en getest, waaronder verrekijkers, telescopen en camera's, om andere vogelaars te helpen het meeste uit hun ervaringen te halen. Zijn blog, gewijd aan alles wat met optica en vogels te maken heeft, is een schat aan informatie die lezers van over de hele wereld trekt die meer willen weten over deze fascinerende onderwerpen.Dankzij zijn enorme kennis en expertise is Harry een gerespecteerde stem geworden in de optiek- en vogelaarsgemeenschap, en zijn advies en aanbevelingen worden veel gevraagd door zowel beginners als doorgewinterde vogelaars. Als hij niet schrijft of vogels kijkt, is Harry meestal te vindensleutelen aan zijn spullen of tijd doorbrengen met zijn familie en huisdieren thuis.